Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Vergaderen

Vergader- en congrescentrum

Een geslaagde bijeenkomst begint hier! Met 14 flexibele en multifunctionele vergaderruimten biedt de Malietoren ruimte aan 2 tot 150 personen. In onze webinarstudio host u uw eigen online event en in het creative lab kunt u uitstekend een inspirerende hei-, brainstorm, strategie sessie of workshop organiseren. Het is zelfs mogelijk om de zwevende bureaus (met een aanwezige rugtas) mee te nemen naar het buitenkantoor in het Haagse Bos.

Hybride events

Alle zalen zijn voorzien van videoconferencingsysteem en draadloze presentatievoorziening. Dit geeft u de mogelijkheid om een deel van de deelnemers of sprekers online en op afstand deel te laten nemen.

Spectaculair uitzicht

In de foyers met spectaculair uitzicht over Den Haag kunt u terecht voor recepties, borrels en diners.

Loop virtueel door de foyer op de 6e verdieping in deze 360 graden video.

Met eigen ogen de locatie bekijken?

Vergaderarrangementen

Het vergader- en congrescentrum is voorzien van vier grote pantry’s waar gasten zelf hun versnaperingen (koffie, thee, water, frisdrank) kunnen pakken. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook ontbijt-, lunch-, borrelarrangementen of een uitgebreid diner tijdens uw event. De banquetingactiviteiten in het congres- en vergadercentrum worden uitgevoerd door Sodexo.

Creative lab

In ons creative lab (binnen en/of in het buitenkantoor) kunt u in een groene omgeving op een inspirerende wijze bijeenkomen.

Loop virtueel door het Creative Lab in deze 360 graden video.

Tijden

Het vergader- en congrescentrum is standaard geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur. Alle dagen m.u.v feestdagen. Het is mogelijk om buiten deze dagen en tijden uw evenement bij ons te organiseren, hiervoor gelden additionele kosten.